Over bloggen

 

1485 keer gelezen

Welkom, wat leuk dat je doorklikt. Vanaf heden ga regelmatig een blog publiceren als hulpmiddel om mijn lezers verder te helpen. Ik schrijf artikelen waarmee andere geworsteld hebben. Zelf begeleid ik er een aantal en sommige dingen herhalen zich. Dus als jij worstelt met het goed naar de markt brengen van je idee, initiatief of start-up, dan kunnen deze artikelen je wellicht helpen of antwoord geven op een vraag die je hebt. Een mooi manier om mede lezers te voeden met tips en weetjes, is dat je aangeeft waar je tegen aanloopt! Je kan een reactie plaatsen onder elke blog zodat jouw kennis gedeeld worden met andere startups. 

Maar voordat je aangeeft waar je mee geholpen bent, leg ik uit welke regels ik hanteer met bloggen:

  1. Allereerst is bloggen voor mij niet het juiste woord. Ik zou liever het woord conversatieruimte gebruiken waar vragen concreet beantwoord worden.
  2. Het "moet" die veilig zijn. Schelden en persoonlijk aanvallen sta ik niet toe, kritische opstellen is prima, daar helpen we elkaar tenslotte mee!
  3. Ik hou van inhoudelijke conversaties!
  4. Tot slot, zoek de dialoog. Over adviseer niet, maar vul aan. Lees daarom ook wat andere zeggen. Stel een vraag, hou het professioneel!

Veel lees plezier, ik ga voor jouw droom,

Harro

PS: Als je iets hebt aan deze informatie, deel het dan via de Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+ knoppen…zo profiteren bevriende ondernemers ook! 

Reacties

afbeelding van Harro Zeelenberg

Hierbij een voorbeeld reactie: Ik zou graag wil weten hoe ik mijn product aantrekkelijker maak voor mijn klant?

Deel je ervaringen en lees die van anderen