Workshop Crowdfunding

Deelnemers over de workshop

Johan Uittenhout, Manager Lens R&D

Logo LensRDDe workshop ‘Crowdfunding… doen’?! bij Synovatie bood voor mij een meer dan nuttige introductie van het fenomeen crowdfunding. Harro Zeelenberg beschikt over kennis van zaken en heeft mij de gehele workshop kunnen boeien. Zijn enthousiasme werkt erg aanstekelijk. Te vaak heb ik bij workshops het gevoel dat ik de informatie eigenlijk al wist. Echter in deze workshop werd ik diverse keren verrast over wat wel en wat niet werkt bij Crowdfunding. De do’s en don’ts werden goed geïllustreerd met voorbeelden uit de praktijk. De workshop was een meer dan plezierige ervaring en geeft een goede basis om met een “eerste” Crowdfundingproject aan de slag te kunnen gaan.”

Robert van Dijk, Manager partner, GEVELSCAN

De workshop ‘Crowdfunding…doen’ was leerzaam en leuk!
De workshop is een nuttige introductie van het fenomeen crowdfunding: een goed gebalanceerde afwisseling van theorie met sprekende voorbeelden uit de praktijk. Harro is kundig in zijn vakgebied en geeft de workshop op een leuke enthousiaste manier.
Ik denk dat starters er sowieso goed aan doen dit proces ter harte nemen om zo de kans van slagen te vergroten en onnodige leerervaringen te voorkomen.

Marijke Westerink, General Manager Clarenz

Gisteren heb ik de "workshop crowdfunding...doen?!" gevolgd. Ik zat met vragen, zoals; Hoe beoordeel je als investeerder nu of iets een goed CF-project is? Op dit moment levert mijn spaargeld bij de bank bijna niets meer op. Als ik dan kan investeren in ondernemend Nederland m.b.v. crowdfunding, dan doe ik dat liever! De inzichten, tips en tricks waar ik op moet letten bij crowdfundingprojecten zijn in deze workshop goed naar voren gekomen en stellen me in staat om nu projecten veel beter te beoordelen. Een aanrader voor mensen die zich oriënteren of aan de slag willen met crowdfunding!

Michel Schmidt, Directeur, Dutch Vision Solutions

Dutch vision logoCrowdfunding...Hoe werkt het eigenlijk? Met die centrale vraag was ik naar de workshop gekomen. Veel informatie is op internet voorhanden, maar echte antwoorden kreeg ik niet. In deze workshop ben ik veel te weten gekomen over de do's en don'ts. Harro geeft je een veel betere kijk op hoe je het aan kunt pakken en waar je aan moet denken als je ermee wilt starten. Hij prikkelt de deelnemers met zijn positieve uitstraling en geeft ruimte voor interactie! Iedereen die over crowdfunding nadenkt zou er goed aan doen om zijn workshop te volgen.

Yolaine de Wit, CED-Groep

CED groepIn deze workshop ben ik veel te weten gekomen over de do's en don'ts van crowdfunding.En ik heb een veel betere kijk gekregen op hoe je crowdfunding aan kunt pakken en waar je aan moet denken als je ermee wilt starten.

 

Marieke Streefkerk, tekstschrijver

Marieke StreefkerkCrowdfunding, ja hoor... Ergens heb je wel een vaag idee over wat het is, maar degene die je pas echt kan vertellen 'wat het is' en 'hoe het werkt' is Harro Zeelenberg. Zijn enthousiasme over dit onderwerp is onverminderd groot, ook wanneer zijn gehoor uit twee geinteresseerden bestaat, zoals bij onze workshop door overmacht het geval was. Harro leidt je in relatief korte tijd door het onderwerp heen met heldere theorieën, aansprekende voorbeelden, serieuze onderbouwing en zijn persoonlijke overdenkingen. Hierdoor kan de uitkomst 'niets voor mij' net zo'n bevredigend uitpakken als 'crowdfunding, ja, echt iets voor mij!'. Kortom, deze workshop is een goede introductie op het onderwerp crowdfunding; ook, of misschien wel juist, als je alleen nog maar een idee hebt voor een nieuw project. Je moet ergens beginnen, toch?

Geert-Jan eigenaar van Dvoorz

De workshop ‘Crowdfunding…doen!? Van Harro was een echte eye-opener. Niet alleen is het me duidelijk geworden wat de vele mogelijkheden van/ met CF zijn maar wellicht nog belangrijker, wat de zaken zijn waar je tegen aan kunt lopen en op moet letten. Na het volgen van de workshop ben ik ervan overtuigt dat Harro de juiste persoon is voor het begeleiden van een CF traject