Contact

Geef hieronder aan wat je wil én er wordt contact met je opgenomen.

Wat doen we met de onderstaande gegevens die u invult?

We verzamelen de gegevens op deze pagina met als doel om u te faciliteren met ons in contact te komen. We hebben uw naam nodig om u persoonlijk aan te kunnen spreken in een eventuele reactie van ons aan u. We hebben uw e-mailadres nodig om u een antwoord te kunnen sturen. We hebben uw bericht en wensen nodig om te weten waar het over gaat.

De ingezonden gegevens worden per e-mail gestuurd naar ons e-mailadres en opgeslagen op de webserver en bewaren we maximaal één jaar. Daarna verwijderen we ze. Indien u zich op geeft voor één van de volgende diensten; de nieuwsbrief een webinar of workshop, zullen we hiervan een mailtje ontvangen en moeten wij deze bewaren als bewijs dat u dit wilde. Indien u hier vervolgens informatie over ontvangt, kunt u na het het lezen ervan, altijd beoordelen of u nog meer van deze mails wilt ontvangen of niet. Door u dan uit te schrijven wordt alle persooninformatie automatisch verwijdert in Mailchimp en u ontvangt dan geen nieuwsbrief, informatie of aanbiedingen meer.

Wilt u meer weten hoe we met uw gegevens om gaan in verband met de nieuwe wet AGV, klik dan even op het Privacy Statement onderaan deze website

Harro Zeelenberg

 

Selecteer hier 1 van de opties of laat een bericht achter.