Over Synovatie

Met mijn bedrijf Synovatie wil ik startende en bestaande organisaties ondersteunen. Financiering blijkt vaak moeilijk te verwerven. Met de komst van crowdfunding zijn er nu kansen om proposities nog beter op te bouwen. Soms wil een ondernemer voor een startup alleen geld ophalen, maar bewust kiezen voor een stevige propositie gekoppeld aan een boodschap die de doelgroep aanspreekt, geeft een startup een sterke focus op een gezond ondernemersperspectief en vergroot de kans van slagen.

In diverse projecten heb ik gemerkt dat de kennis, kunde en bereidheid om hulp te bieden vanuit de crowd aanwezig zijn. Goede communicatie met de crowd en transparantie zijn elementaire uitgangspunten om deze hulp te verzilveren. De ondernemer kan hierdoor met vele aspecten van zijn startup worden ondersteund.

Een webinar crowdfunding

Synovatie biedt gratis een webinar crowdfunding aan. Dit is een uur durende seminar waarin wordt verteld hoe iedereen zijn idee, intiatief of startup kan ontsluiten. Het is tevens een optimale manier om je voor te bereiden op een crowdfundingscampagne. Dit voorkomt dat je essentiële dingen vergeet, op de juiste wijze je startup opbouwt, dingen niet twee keer doet en geeft snelheid.

Synovatie geeft onafhankelijk advies welk Crowdfunding platform past en geschikt is voor je startup. Wekelijks gratis advies, schrijf je in voor de blog!

Meer weten? Lees dan eens over geleerde lessen in de blogs, volg een live webinar waar je jouw vragen kwijt kunt, of neem vrijblijvend contact op. zie agenda
 
 
Harro Zeelenberg
11907 keer gelezen
 
11884 keer gelezen